Preveč podatkov, premalo informacij?

Poglejte podatke drugače!

Učinkovito obvladovanje toka, ki vodi od podatkov do informacij, je ključno za kakovosten vpogled v analizirano področje in zanesljivo odločanje.

Ne glede na področje dela, ne glede na raven odločanja - ro sigma vam pomaga do relevantnih informacij: z uveljavljenimi in naprednimi analitičnimi in statističnimi metodami, analizo omrežij, prediktivno analizo, strukturnim modeliranjem, podatkovnim rudarjenjem. Od upravljanja odnosov s strankami do razvoja vprašalnikov in drugih merskih instrumentov. Od svetovanja do obdelave podatkov, od analiz do interpretacije rezultatov.

Delujemo na različnih vsebinskih področjih, tako naravoslovnih kot družboslovnih. Imamo izlušnje in znanje na področju trženjskih in akademskih raziskav ter raziskav v zdravstvu. Uspešno smo sodelovali z Inštitutom Jožefa Štefana, Inštitutom za mikrobiologijo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje, Kliničnim centrom, nekaterimi farmacevtskimi podjetji ter s projektinimi skupinami v okviru družboslovnih in naravoslovnih fakultet. Nekaj naših referenc je navedenih TUKAJ.

Prizadevamo si za tesno, neposredno sodelovanje s partnerji. Ponosni smo na njihovo zaupanje, ki temelji na kakovosti in zanesljivosti naših storitev. Tako uresničujemo naše vodilo: Skupaj premagujemo izzive.

kontakt1        

Kontakt:

ro sigma
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: 041 356-893 

 

 

 

Naše reference:

 

Pediatrična klinika Ljubljana

Stomatološka UKC Ljubljana

Ginekološka klinika Ljubljana

Nevrološka klinika Ljubljana

Klinika za porodništvo in ginekologijo Ljubljana

UKC Kljubljana

Onkološki inštitu Ljubljana

URI Soča

Ekonomska fakulteta Ljubljana

Visoka šola za storitve (VIST)

Fakulteta za strojništvo

Medicinska fakulteta

Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo

B2

Fakulteta za upravo

NIJZ

jazindiabetes

Vitiva d.d.

 

Vaše povpraševanje pošljite na naslov: info@rosigma.si